Sunday, 14 June 2015

kesäsuunnitelmat

Niin paljon kesäsuunnitelmia olis mut jää nähtäväks mitkä niistä tulee toteutettua. Miusta olis mahtava lähtee M/S camillalla saimaa ajelulle, nuo eivät kai hirveän rahastaviakaan ja pari kylmää juomaa ja hyvä ruoka ! 
Yks olis kans että ajelis Helsinkiin ja sieltä lähtis käymään laivalla Tallinnassa tai Tukholmassa. 
Huvipuistoon aijon myöskin lähteä, lähti kukaan mun kanssa tai ei. Saa sitä nyt kerran vuodessa mennä pistämää pään iha pyörälle ! 

Oon myös niin suunnitellut, että voisi lähteä kavereiden kanssa telttailemaan. Joskus lapsina aina siskojen kanssa nukuttiin meijen pihalla teltassa, useimmiten kuitekin aina tuli yöllä juostua omaan sänkyyn nukkumaan. Viime kesänä oltiin yhdessä rannassa telttailemassa kavereiden kanssa, ja se oli ehkä parasta viime kesässä.

Jasittentämäkaikkeintärkein ehdottomista, MÖKILLE ! Ja monta monta kertaa jos suinkin onnistuu. Mennään varmaankin juhannuksena käymään J:n kanssa meijän mökillä. Toivotaan vain parempia sää ennustuksia, eihän sieläkään kiva ole olla jos vain sataa vettä, mutta kesähän kuitekin kuivaa sen minkä kastelee niin onko sillä niinkään väliä.

Tosiaan, mitä nyt muutakaan mökillä tehtäisiin kun grillataan! Meillä on ollut jo aika pitkään suunnitteilla ostaa omakin grilli tuohon pikku terassille, muttei olla oikeen saatu vielä aikaseksi. Kesällä paras ruoka tulee grillistä, nam!

Ei siis mitään tämän ihmeellisimpiä suunnitelmia mulla, mitä suunnitelmia teillä on kesäksi :-) ?


1 comment:

wrotes